En plats för handel, möten och inspiration.

En plats för handel, möten och inspir-ation.

Bridge är en plats för entreprenörer att växa. Här sker handel, möten, utveckling och inspiration under ett tak. Här skapas förutsättningar för entreprenörer att inspireras, för idéer och koncept att utvecklas och för kunskap och erfarenheter att utbytas. Bridge förändrar sättet vi möts, handlar och interagerar med varandra. 

Genom Bridge ska vi överbrygga de hinder som entreprenörer stöter på och ska genom att koppla resurser, nätverk och kunskap accelerera deras framgång.

Handel.

Framtidens handelsplats. Bokstavligen. Bridge samlar de mest framstående startups inom retail i ett exklusivt showroom mitt i Kista Galleria. Här upptäcker du det senaste produkterna, tjänsterna och får träffa entreprenörerna bakom varumärkena. Samtidigt får retail startups en chans att testa och utveckla sin verksamhet i en katalyserande miljö.

Är du en av våra utställare? Ansök här.

Möten.

Bridge erbjuder ett centralt beläget coworking space för dig som vill sitta utvecklingens epicentrum. Här får du inte bara en arbetsplats utan också en gemenskap, nätverk, resurser och kunskap som hjälper dig och ditt företag att utvecklas och växa i. 

Söker du en arbetsplats? Ansök här.

Inspiration.

Bridge är en urban knytpunkt som skapar möten mellan människor genom workshops, föreläsningar, evenemang m.m. En attraktiv plats där människor som individer och i grupp kan agera och mötas för utveckling och tillväxt.

Har du ett event på gång? Boka vår lokal.

Bridge är en del av rörelsen BLING.